duminică, 29 aprilie 2012

PUI CU SMÂNTÂNÃ

• 1 pui
• 100 g unt
• 200 ml smântânã
• 1 legãturã de mãrar
• sare, câtã credeti

• Puiul se taie bucãti si se pune la fãcut în unt
• Când s-a rumenit putin, se stinge cu apã, se acoperã si se lasã sã
nãduseascã pe foc mic
• Se toacã mãrarul
• Se desface smântâna în putinã apã
• Când puiul s-a frãgezit pe jumãtate, se sãreazã, se toarnã smântânã si
se dã cratita la cuptor, tot acoperitã, sã se desãvârseascã, vreo jumãtate
de orã
• Se scoate mâncarea, se presarã mãrar, se amestecã usor, mai bunã nu
poate fi


Puiul merge cu o Feteascã Albã deosebit de generoasã
Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu